Mollie: 5 redenen waarom Mollie onze partner voor online webshop betalingen is

Bij Sirolf maken we webshops met WordPress en WooCommerce. Omdat we zo snel en efficiënt websites en webshops kunnen bouwen. Uiteraard moet er op een webshop ook betaald kunnen worden. Voor onze online betalingen doen we reeds 4 jaar beroep op Mollie. In deze blogpost leggen we je graag uit waarom.

1. Geen abonnementskosten

Wij houden er niet van om aan vaste kosten vast te hangen. En onze klanten ook niet. Dat is ook niet meer van deze tijd. Bij Mollie betaal je enkel als er een transactie heeft plaatsgevonden. En het fijne is dat die prijzen ook nog eens goed meevallen. Er zijn geen addertjes onder het gras. Alles is super transparant en duidelijk. Hier kan je hun tarieven terugvinden: tarieven.

2. Ontzettend veel betaalmogelijkheden

We vinden het belangrijk dat de eindklanten van onze klanten kunnen kiezen uit een uitgebreide waaier aan betaalmethoden. Mollie is een innovatieve aanbieder van betaalmethoden, dus dankzij hen kunnen we op onze webshops onder andere deze betaalmethoden aanbieden:

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • American Express
  • Bancontact
  • PayPal
  • KBC-betaalkop
  • Belfius Pay Button
  • ING Home’Pay
  • Bitcoin

Je ziet, zelfs Bitcoin wordt als betaalmethode aanvaardt. En daar houden we van. Als klanten een webshop een warm hart toedragen en willen betalen met de allermodernste munten of valuta, dan moeten wij ze daar ook de mogelijkheid toe bieden.

3. Kies zelf wanneer je uitbetaald wordt

Bij Mollie kan je zelf kiezen wanneer je geld op je bankrekening wordt overgeschreven. Of je dat nu dagelijks, wekelijks of maandelijks wil. Het geld staat een dag later op je rekening. En daar houden we wel van! Onze cashflow moet immers goed zitten!

4. Ontzettend overzichtelijk dashboard

Mollie is een payment provider. Zij voorzien dus de mogelijkheid voor mensen om betalingen uit te voeren op je WordPress/WooCommerce webshop. En dat klinkt ontzettend ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Bij Mollie werken er namelijk een heleboel knappe koppen die erin slagen om moeilijke materie eenvoudig weer te geven. Dat kan je meteen zien als je inlogt. Hun overzichtelijke dashboard toont je meteen hoeveel inkomsten je hebt en bij welke betalingen er eventueel problemen waren.

5. Mollie en Recurring Payments (terugkerende betalingen)

Er is tegenwoordig een trend waarbij mensen een abonnement nemen op een bepaald product of service. Bijvoorbeeld als ze maandelijks automatisch een cadeautje voor een vriend of vriendin willen kopen. Deze abonnementsformules zijn ook zeer eenvoudig in te stellen bij Mollie. Door een goede integratie met WordPress en WooCommerce zie je meteen of een automatische betaling of domiciliëring heeft plaatsgevonden of niet.

Conclusie

Wij zijn fan van Mollie Payments! Daar bestaat geen twijfel over. De eenvoudige manier om het te integreren via een WordPress-plugin, het overzichtelijke dashboard, de regelmatige updates en de goede klantendienst zorgen ervoor dat we het nog lange tijd aan onze klanten zullen aanbevelen!

Maak GRATIS je Mollie-account aan!

Als je net als wij overtuigd bent van de meerwaarde van Mollie. Aarzel dan niet en maak via de knop hieronder een account aan! Als je problemen hebt met de integratie, of als je een vraag hebt voor ons, aarzel dan niet om contact op te nemen!

We beloven dat we je geen spam zullen sturen.

Let's
Do This!

Heb je een vraag voor ons? Of had je graag gehad dat we een offerte opstellen voor je project? Dat is geen enkel probleem! Laat een berichtje achter en we contacteren je snel!

Contacteer Ons