Social Media Management

Gebruik sociale media op een effectieve manier om je zoekresultaten en reputatie te verbeteren.

Laat ons social media profielen opzetten voor jouw bedrijf

Sociale media wordt gezien als de tweede meest effectieve vorm van digitale marketing. Maar meer dan één derde van alle bedrijven is totaal niet aanwezig op sociale media. Dat komt voornamelijk omdat kleinere bedrijven niet de tijd of de middelen hebben om te investeren in social media marketing.

Wij zetten social media profielen op die jouw sterktes in de kijker zetten

Ons social media team kent alles van social media strategie en content creatie. We starten door jouw sector goed te onderzoeken en dan onze laatste social media strategieën op jouw social media accounts toe te passen. Onze diensten omvatten:

 • Ontwikkeling strategie
 • Opzetten van social media profielen
 • Monitoren en modereren op de platformen
 • Status updates
 • Content ontwikkeling
 • Beheer van merkreputatie
 • Betaalde advertentiecampagnes
 • Rapportering

We beheren merkprofielen en social media campagnes op alle kanalen, maar we proberen te focussen op de top 1 – 2 kanalen die het meeste nut hebben voor jouw bedrijf en doelgroep. Zo kan je bij ons terecht voor deze social media kanalen:

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien met onze Social Media Marketing Diensten?

Stuur ons een bericht voor een gratis offerte!

Onze social media account opstart diensten:

Heb je de tijd nog niet gehad? Of weet je niet goed hoe je social media moet opzetten voor jouw bedrijf of organisatie? Dan zijn wij er om jou te helpen. Onze social media team maakt afbeeldingen op maat, schrijft aantrekkelijke teksten, linkt accounts aan mekaar, netwerkt met andere relevante pagina’s en profielen en veel meer.

We kunnen jou ook opleiden om je nieuwe social media profielen zelf zo goed mogelijk zelf te beheren. Zo kan je zelf je doelgroep bereiken en je bedrijf promoten. Maar we leren je ook om je statistieken op te volgen en te interpreteren zodat je zelf weet wat werkt en wat niet en vooral: waarom.

Neem contact op 

Sirolf is een marketing- en communicatiebureau dat effectieve social media marketing diensten aanbiedt aan klanten over heel België.

   

  E-mail

  hallo at sirolf.be

  Telefoonnummer

  + 32 456 15 14 15

  Adres

  Weergalmlaan 3
  3010 Leuven
  België