Social Media Marketing

Tweet, Like, Connecteer … geen probleem, wij weten hoe het allemaal werkt.

Wij zijn een 

social media marketing bureau

Sociale media websites en blogs bereiken 8 op 10 van alle Belgische internetgebruikers. En 71% van de internetgebruikers zal meer geneigd zijn iets te kopen van een merk dat ze volgen op sociale netwerk websites zoals Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. 

Is jouw merk al actief op sociale media?

Social Media Marketing (SMM) is steeds in verandering en past zich dagelijks aan, waardoor het een van de meest krachtige vormen van marketing is voor bedrijven en merken.

Zoekmachines zoals Google en Bing integreren ook updates, Tweets, profielen en reacties in hun zoekresultaten wat wijst op het belang van sociale interacties. Hoe meer de internet community groeit and verandert, hoe belangrijker het wordt dat je social media campagnes steeds up to date zijn.

Sirolf is een social media marketing bureau uit Leuven met veel ervaring in social media diensten en onze experts weten hoe ze creatieve en effectieve social media marketing campagnes voor bedrijven moeten uitwerken.

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien met onze Social Media Marketing Diensten?

Stuur ons een bericht voor een gratis offerte!

Onze social media marketing diensten:

Het social media marketing team van Sirolf biedt oplossingen op maat aan voor jouw specifieke noden als het neerkomt op sociale media. Of je nu op zoek bent naar meer likes of volgers voor jouw sociale merken pagina’s of dat je eerder zoekt naar een gerichte campagne om meer omzet te genereren en nieuwe klanten aan te trekken. Dit zijn enkele van de diensten die je mag verwachten van onze social media experts:

 • Identificatie en onderzoek naar de doelgroep.
 • Ontwikkeling van een effectieve social media marketing strategie en implementatie.
 • Regelmatige geplande updates en nieuws en artikels.
 • Dagelijkse social media monitoring.
 • Duurzame reseach, opvolging en aanpassing een nieuwe trends en evoluties.
 • Richten op specifieke kernwoorden, zinnen, and relevante onderwerpen voor je merk.
 • Gebruik van analytics en data-tracking software voor verbetering van de strategie.

 

Waarom moet je met Sirolf samenwerken als jouw social media marketingbureau?

Als social media marketing bureau vinden wij het belangrijk om volledige transparantie te bieden aan onze klanten. Op die manier kan je van op de eerste rij zien hoe onze inspanningen resulteren in meer omzet. Onze op maat rapportering houdt het volgende in:

 • Social media campagne rapporten die je een volledig overzicht geven van he social media prestaties.
 • Maandelijkse overzicht van alle social media taken die we hebben uitgevoerd en de uren die we spendeerden om je ROI te meten.
 • Social Media Marketing Specialist die bereikbaar is via telefoon en mail om op al je vragen te antwoorden.

We zetten ons in voor effectief social media management en om effectieve marketing strategieën te ontwikkelen en uit te zetten op maat van jouw online marketing behoeften. Ontvang vandaag nog een gratis social media offerte!

 

Neem contact op 

Sirolf is een marketing- en communicatiebureau dat effectieve social media marketing diensten aanbiedt aan klanten over heel België.

   

  E-mail

  hallo at sirolf.be

  Telefoonnummer

  + 32 456 15 14 15

  Adres

  Weergalmlaan 3 3010 Leuven België