Zoekmachine Optimalisatie – SEO

Bij Sirolf kan je terecht voor Search Engine Optimization (SEO). Op die manier scoort jouw website beter in zoekmachines zoals Google en Bing.

De groei van jouw bedrijf dankzij de kracht van het internet is onze passie.

De meeste mensen gebruiken het internet om producten, diensten en bedrijven te vinden. Sta jij al op de eerste pagina in zoekmachines zoals Google en Bing voor de zoekwoorden die overeenkomen met jouw bedrijf of merk? Neen? Dan kan je waardevollen potentiële klanten mislopen.

Zoekmachine Optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) is geen modegril. En je kan het eigenlijk niet maken om er niet mee bezig te zijn als je jouw bedrijf wil laten groeien. Het is een onmisbaar onderdeel van elk plan om je producten of diensten in de markt te zetten en kwalitatieve potentiële klanten aan te trekken en verkopen te genereren. 

 

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien met onze SEO Diensten?

Stuur ons een bericht voor een gratis offerte!

Waarin verschillende de SEO Diensten van de rest?

Toegewijde SEO professionals

Bij Sirolf zien we het als onze taak om technische, ingewikkelde en soms overweldigende marketing processen zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Een van de manieren waarop we dit bereiken is door onze klanten een specifieke contactpersoon toe te wijzen die jouw project beheert en jouw vragen opvolgt. Zo leer je jouw SEO Expert goed kennen en zij leren op hun beurt ook jouw bedrijf en specifieke noden kennen. Wij worden jouw eigen online marketing afdeling.

 

Sterke focus op klanten

Bij Sirolf zetten wij de eindklant in het middelpunt van alles. Wij schrijven onze SEO teksten op maat van jouw klanten. Op die manier verwerken wij ook de zoekwoorden die zij gebruiken in hun zoektocht op zoekmachines.

 

Transparante rapportering

Terwijl onze concurrenten je allerhande strategieën en intakegesprekken aansmeren, gaan wij voor volledige transparantie. Je ziet van op de eerste rij hoe onze inspanningen resulteren in meer omzet. Deze op maat rapportering houdt het volgende in:

 • Google Analytics rapporten die je een volledig overzicht bieden van je SEO Prestaties
 • Regelmatige updates van de posities die je website inneemt voor bepaalde zoekwoorden
 • Maandelijks overzicht van de SEO taken die we uitvoerden en de uren die we spendeerden om je ROI te meten
 • Maandelijkse video van je SEO Specialist die de SEO verbeteringen en strategie van de maand overloopt
 • SEO Specialist die bereikbaar is via telefoon en mail om op al je vragen te antwoorden. 

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien met onze SEO Diensten?

Stuur ons een bericht voor een gratis offerte!

Wat is SEO?

SEO staat voor “search engine optimization” of in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. SEO komt neer op het krijgen van verkeer naar je website via organische of gratis zoekresultaten op zoekmachines zoals Google en Bing. Wanneer je een SEO Bureau inhuurt, dan ga je een partnership aan met experts als een verlengde van je eigen bedrijf. Zij implementeren technieken op je website, maar ook buiten je website om je hoger te doen scoren in zoekresultaten.

Het SEO team van Sirolf start altijd met een lijst van de belangrijkste zoekwoorden, dan doen we ons onderzoek en bepalen we welke het interessantste zijn gebaseerd op de concurrentie en hoe vaak er op gezocht wordt. Dat noemt men zoekvolume. Daarna passen we link building techieken toe door andere websites te laten linken naar de jouwe, schrijven we SEO-vriendelijke teksten, en werken we hard om meer verkeer en kwalitatieve potentiële klanten naar je bedrijf, of website te krijgen.

 

Onze SEO diensten

 

Zoekwoorden Onderzoek & Strategie

Je SEO Specialist zal eerst de zoekwoorden bekijken en analyseren waar je website op dit moment op scoort, daarnaast leggen we je wenslijst van zoekwoorden ernaast waarop hij zou moeten scoren. Deze vullen we aan met extra onderzoek om een lijst samen te stellen die het meest nuttig is voor je website en het concurrentielandschap.

Technische SEO

Je positie in zoekmachines kan verbeterd worden door de back-end of achterkant van je website te optimaliseren. Door bijvoorbeeld voor te zorgen dat hij sneller laadt. Door deze problemen op te lossen, maken we het gemakkelijke voor zoekmachines om je website te indexeren als ze deze komen analyseren. En wanneer zoekmachines blij zijn, dan scoor je automatisch beter in Google.

Teksten schrijven

We hebben een team van schrijvers en copywriters die SEO vriendelijke teksten en content produceren voor je website. Of het nu een blog post is die de moeite waard is om te delen of om bestaande diensten- en productpagina’s te optimaliseren met meer content. Zoekmachines houden van een website die op regelmatige basis nieuwe content toevoegt. 

 

Link Building

Link Building is een techniek waarbij je andere websites laat verwijzen naar de jouwe. Ze spelen een belangrijke rol bij het hoog scoren in zoekmachines. Wij bouwen links naar jouw websites door samen te werken met andere relevante websites die ook content van hoge kwaliteit aan hun bezoekers aanbieden.

Wat mag je verwachten van Sirolf?

 

Als een full-service digitale marketing bureau biedt Sirolf een breed gamma aan SEO diensten aan om je bedrijf of organisatie meer zichtbaarheid te geven in zoekmachines door enkel betrouwbare, toekomstbestendige en legale SEO technieken toe te passen zoals:

 • SEO Strategie op maat – onze diensten op maat van jouw behoeften. We gebruiken acties die het meeste impact hebben op jouw bedrijf.
 • Uitgebreid markt- en zoekwoorden onderzoek.
 • Grondige analyse van de concurrentie.
 • Organische SEO acties voor langetermijnresultaten gecombineerd met betaalde advertenties voor snelle resultaten.
 • Uitgebreide SEO op je website – titel tags, meta descriptions, alt tags, originele kwaliteitsvolle content creatie, interne links, en meer.
 • Kwalitatieve copywriting en schrijven van teksten om je website content vers te houden en mensen te motiveren om terug te komen.
 • Voorzichtige link building – handmatig en op verschillende domeinen met een hoge autoriteit in zoekmachines.
 • Publiceren van artikels op sociale media, gecureerde websites en nieuws websites.
 • Google Analytics en andere data tracking software om te leren van trends, verkeer en meer.

 

Agile of stapsgewijze SEO methodologie

We gebruiken een bewezen, efficiënte en effectieve methodologie. Hiervoor kunnen we resultaten neerzetten van hoge kwaliteit die ook meetbaar zijn. Onze SEO methodologie is opgebouwd uit de volgende stappen: 

 1. Ontdekken
 2. Analyseren
 3. Strategie
 4. Uitvoeren
 5. Meten
 6. Rapporteren
 7. Bijsturen

Neem contact op 

Sirolf is een marketing- en communicatiebureau dat effectieve zoekmachine optimalisatie diensten aanbiedt aan klanten over heel België.

    

   E-mail

   hallo at sirolf.be

   Telefoonnummer

   + 32 456 15 14 15

   Adres

   Weergalmlaan 3
   3010 Leuven
   België