Sirolf is een WordPress Bureau

Een WordPress Bureau is een bureau dat websites, webshops en andere online toepassingen bouwt door het gebruik van WordPress als basisplatform. In deze blog leggen we uit hoe een WordPress bureau werkt, welke stappen we nemen in het bouwen van een website in WordPress en hoe het komt dat een WordPress bureau snel en efficiënt een website kan opleveren.

1. Geen programmeur, maar wel een online marketeer

Bij Sirolf zijn er geen programmeurs. Omdat dat voor vaak WordPress niet nodig is. Je kan heel eenvoudig een WordPress website of webshop opzetten zonder dat er een letter code geschreven moet worden. De keuze om geen programmeurs in huis te hebben is omdat dat geld kost. En wij vinden dat geld niet enkel mag gaan naar de ontwikkeling van een website. 10 jaar geleden was een website het enige middel om aan online marketing te doen. En dan was het normaal dat het grootste deel van je online marketing budget hieraan besteed werd.

Dat is vandaag echter wel anders. Vandaag kom je met alleen een website niet ver meer. Je moet ook tijd steken in e-mails, sociale media, online advertenties, Facebook Messenger, WhatsApp en meer. Hierdoor is het online marketingbudget vaak meer verdeelt over verschillende platformen. Daarom willen wij ervoor zorgen dat de kost voor de website al zo laag mogelijk is.

2. WordPress als basis voor alles

Of het nu een websites of webshops is, wij starten steeds vanuit WordPress. Voor een webshop koppelen we er nog WooCommerce aan en dan kunnen we al meteen van start. Hierbij enkele redenen waarom wij resoluut voor WordPress kiezen:

  1. Het is snel op te zetten
  2. Er is ontzettend veel over online te vinden en er is veel documentatie om je verder te helpen als je even vast zit
  3. Het is een zeer stabiel systeem en wordt goed onderhouden door de grote community
  4. Het is dynamisch en flexibel. Er is een groot aanbod aan plugins om een website uit te breiden
  5. Schaalbaar: of je nu een kleine of grote webshop hebt, WordPress en WooCommerce kunnen meegroeien.
  6. Het is gratis. Er zijn geen licentiekosten om WordPress te gebruiken.

 

 

3. Klaar voor de toekomst

WordPress wordt ondersteunt door een zeer grote community. Daarom dat het systeem steeds geüpdatet wordt om mee te kunnen met de laatste technieken en innovaties. We zouden zelfs meer durven zeggen: WordPress is een innovator. Andere online technologieën kijken wat WordPress doet, voor ze het zelf adopteren.

Daarnaast kan WordPress ook gemakkelijk volgen als je bedrijf groeit. Je kan de website gemakkelijk uitbreiden en de teksten op je website zelf aanpassen doordat WordPress zo’n gebruiksvriendelijk CMS heeft. Op die manier kan je de website op de lange termijn laten meegaan. Er wordt vaak gezegd dat een website maar een levensduur heeft van 2 jaar. Wel, de WordPress websites en webshops die wij bouwen, kunnen gerust minstens 4 jaar meegaan doordat WordPress zichzelf steeds updatet.

4. WordPress op mobiele apparaten

We gebruiken veel reeds bestaande thema’s voor onze websites en webshops. En deze thema’s zijn allemaal 100% voorzien om optimaal weergegeven te worden op mobiele toestellen. Het werken met thema’s is een grote troef voor een WordPress bureau, want zo moet er geen gans designproces doorlopen worden. Op die manier is je website al meteen responsief.

5. WordPress bureau als onderdeel van ecosysteem

Wat zo mooi is aan WordPress, is dat het ondersteund wordt door heel wat bedrijven. Net zoals het WordPress-systeem zelf ondersteunt wordt door een grote community believers. We durven gerust te zeggen dat WordPress een van de mooiste communities is. Als er een probleem is, dan staan er ontzettend veel mensen klaar om jou of ons verder te helpen. Want we hebben allemaal hetzelfde doel: WordPress nog beter maken om ook jouw website nog mooier en beter te kunnen maken.

Conclusie

Wij zijn er trots op om een WordPress Bureau te zijn! Daar bestaat geen twijfel over. De eenvoudige manier om snel en efficiënt een website op te zetten voor onze klanten, vinden w fantastisch. Doordat WordPress zo goed onderhouden wordt door de community kost het ook niet ontzettend veel. Voor 99 euro per maand weet je dat je website helemaal up to date en veilig is!

Wil je Sirolf als WordPress Bureau?

Als je net als wij overtuigd bent van de meerwaarde van WordPress. Aarzel dan niet en contacteer ons via de knop hieronder!

We beloven dat we je geen spam zullen sturen.

Let's
Do This!

Heb je een vraag voor ons? Of had je graag gehad dat we een offerte opstellen voor je project? Dat is geen enkel probleem! Laat een berichtje achter en we contacteren je snel!

Contacteer Ons